Vad är Spiral? Vår filosofi Se vårt galleri Kontakta oss Arbeta för oss
 
 
 Vet du fortfarande inte om Spiral är rätt företag för dig? Läs våra fem anledningar för och emot:

Fem anledningar att välja Spiral
Ditt uppdrag är viktigt och intressant för oss. Vi tar varken på oss för många eller för stora uppdrag. Ger vi oss in i ett projekt betyder det att du har väckt vårt intresse och vi tycker att det ska bli kul.

Rätt person på rätt plats. Du vill jobba med en grupp människor som är uttagna till projektet för att de är bra på det de ska göra och inte för att de råkade ha lite att göra på kontoret för tillfället.

Vi jobbar inte för brödfödan. Visst är ditt projekt viktigt för oss, men ingen är beroende av jobb från Spiral för att klara hyran. Vi säger nej om det är ett uppdrag som inte passar vår kompetens eller om vi inte har tid.

Inte billiga, men prisvärda. Timpriset är inte alltid det lägsta, men eftersom de som är med i projektet är specialister på det de gör så blir det effektiva timmar och ett bra slutresultat.

Du kan få hjälp med delar av eller hela projekt. Vi sköter hela projektet om du vill eller så kan vi komplettera din arbetsgrupp om du redan har delar av den kompetens som behövs.

Fem anledningar att inte välja Spiral
Stora uppdrag där Spirals andel skulle överstiga 300 000 kronor. Anledningen är att vi inte vill bli för beroende av någon enstaka uppdragsgivare.

Ni vill att uppdraget ska vara klart "igår". Ska man få fram något som är bra tar det tid - och vi lämnar inte ifrån oss något som är dåligt och som vi inte vill stå för.

Ni vill att Spiral ska sköta allt arbete med er hemsida även efter lanseringen. Eftersom vi jobbar i specialsammansatta grupper vill vi göra saker som avslutas och jobbar hellre med att bygga lösningar där ni själva tar hand om uppdatering och kontinuitet i sidan.

Rena reklamkampanjer och rent varumärkesbyggande. Ska ni till exempel göra en kampanjsida för att lansera en ny chipssmak så finns det andra som är bättre på det.

Tunga tekniska lösningar. Består huvuddelen av uppdraget av olika tekniska lösningar, så är det återigen inte oss ni ska vända er till. Om ni istället tar in den kompetensen på annat håll sköter vi gärna de "mjuka" bitarna.